Egyetem mellett dolgozni?
Szerintem abból gondolja hogy nem reál tantárgyat használsz illetve neked semmit nem kell excelben számolni.
Ha meg van 1-2-3 függvény a függvényben azt nem biztos hogy mindenki csak úgy kipöcköli a kisujjából. Egy munkahelyen excelnél általában nem sima "szumm" fügvényért fizetnek:)
kicsit több az az excel, mint amit leadnak középiskolában
makrókat tudsz írni? pivotokat készíteni? verziókövető rendszerekkel hogy állsz?
biztos vagyok benne, hogy ezek nem mennek, pedig ezek alapelvárások
nem vagyok egy nagy ókortudományi szakértő, de mivel felteszem a források nagy része ógörög vagy latin, kisebb gondod is nagyobb lesz, mint a valamilyen némettudásodat piacon eladhatóvá foltozni
Szerintem nem degradált le a válaszoló, de nyilván téged felvesznek egy gépipari céghez excelt kezeli mint történészhallgató inkább mint hogy egy gyakornokot esetleg:)
De ha még nem is erről van szó akkor próbáld meg.
Amúgy ezeket a bölcsész régészetis dolgokat felesleges degradálni mert nincs hova... lejjebb. Felesleges az egész. Nagyon igény sincs rá, és valószínű hogy valódi régészeti feltáráshoz soha el nem fogsz jutni, főleg nálunk.
pedig a kérdéssel foglalkozunk... nekem sincs aranyéletem láthatod, és te még most fogod magad lábon lőni a BTK-val
túljelentkezés az van, oké
és elhelyezkedés?
Erre mondják hogy a bölcsészek jó sültkrumplit csinálnak.
Hol fog kelleni annyi bölcsész mint amennyi jelentkezik? Hasznot nem hoz egyik se:) Múzeumba is ki jár manapság? Ha az állam nem tartaná fenn azt a keveset akkor sok múzeum már nem is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!