Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Lehet szó átjelentkezésről a...

Lunayaso kérdése:

Lehet szó átjelentkezésről a budapesti Madách Imre Gimnáziumba?

Figyelt kérdés
Idén lettem kilencedikes, de rossz sulikat jelöltem meg és akkor még nem is ismertem a Madáchot aztán egy nagyon gyenge iskolánál kötöttem ki és így utólag találtam rá erre (MIG). Nagyon jó lenne ha át tudnék iratkozni vagy valami és egy normális iskolában lehetnék. Remélem még nem késő. Valakinek tapasztalat? Vélemény? Tanács?

2016. nov. 1. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :)

Idén idén jöttem tizenegyedikbe a Madáchba, szóval viszonylag frissek az emlékeim az átjelentkezésről:

-van lehetőség az átjelentkezésre. Ennek a konkrét menetéről az igazgatóságon érdemes érdeklődni, aminek az elérhetőségei fent vannak a suli weboldalán. Én egy levelet is írtam az igazgatónak, amiben elmondtam, hogy ki is vagyok, illetve, hogy miért akarok átjelentkezni.

-átvenni tudtommal félévkor illetve év elején lehet. Mondjuk pont a múlt héten lett egy új osztálytársunk, tehát az se elképzelhetetlen, hogy előbb is átjöhetsz. :D

-nekem egy írásbeli felvételin is részt kellett vennem matekból,irodalomból és nyelvtanból, illetve a választott idegen nyelvből. Mondjuk én akkor már három éve gimis voltam(volt egy nyelvi előkészítő éven), szóval tudtak kérdezni a tizedikes anyagból, de nem tudom, hogy a te esetedben ez hogy nézne ki, ha még csak kilencedikes vagy.

- az évvégi és az utolsó félévi bizonyítványomat is mellékeltem nekik az emailben(az, hogy neked ezt kell-e, megintcsak az igazgatóságon tudják elmondani)

Remélem segítettem valamennyit. Sok sikert az átjelentkezéshez, nem fogod megbánni, mert a MIG egy nagyon-nagyon jó hely. :)

2016. nov. 1. 21:10
 2/3 anonim ***** válasza:
23%
Jaj, kérlek ha jót akarsz magadnak, ne gyere a madáchba.
2016. nov. 3. 17:02
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A Madách a világ legjobb sulija :) Imádom! Melyik osztályba jönnél? Én is most vagyok kilencedikes :)
2016. nov. 7. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!