Lehet szó átjelentkezésről a budapesti Madách Imre Gimnáziumba?
Szia! :)
Idén idén jöttem tizenegyedikbe a Madáchba, szóval viszonylag frissek az emlékeim az átjelentkezésről:
-van lehetőség az átjelentkezésre. Ennek a konkrét menetéről az igazgatóságon érdemes érdeklődni, aminek az elérhetőségei fent vannak a suli weboldalán. Én egy levelet is írtam az igazgatónak, amiben elmondtam, hogy ki is vagyok, illetve, hogy miért akarok átjelentkezni.
-átvenni tudtommal félévkor illetve év elején lehet. Mondjuk pont a múlt héten lett egy új osztálytársunk, tehát az se elképzelhetetlen, hogy előbb is átjöhetsz. :D
-nekem egy írásbeli felvételin is részt kellett vennem matekból,irodalomból és nyelvtanból, illetve a választott idegen nyelvből. Mondjuk én akkor már három éve gimis voltam(volt egy nyelvi előkészítő éven), szóval tudtak kérdezni a tizedikes anyagból, de nem tudom, hogy a te esetedben ez hogy nézne ki, ha még csak kilencedikes vagy.
- az évvégi és az utolsó félévi bizonyítványomat is mellékeltem nekik az emailben(az, hogy neked ezt kell-e, megintcsak az igazgatóságon tudják elmondani)
Remélem segítettem valamennyit. Sok sikert az átjelentkezéshez, nem fogod megbánni, mert a MIG egy nagyon-nagyon jó hely. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!