Írnátok nekem gimnaziumokat?
Figyelt kérdés
Írjatok nekem gimiket leginkább Zala, Vas, Veszprém, Somogy, Győr-Moson-Sopron megyében, ahol nem kell szóbelizni, és biztosít kollégiumot.
Belefér még Baranya, és Tolna megye nyugati része is. :)
Jó lenne ha tudnátok nekem véleményt írni a tanárokról, a kollégiumról, és a közösségről.
2016. okt. 27. 14:53
1/6 bdorkad válasza:
Szia! Én Veszprém megyéről tudnék nyilatkozni.Veszprémben van a Lovasi meg a Vetési (a Lovasit akkor ajánlom ha nagyon szorgalmas vagy bírod a hajtást) aztán..Ajkán van a Bródy..Pápán van a Türr meg a Petőfi (amúgy én például a Petőfibe fogok jelentkezni)A Türr-be is nagyon jó tanulók járnak és oda nehéz is bejutni..Kollégiumra is van lehetőség..ha gondolod írj rám privátban, szívesen segítek,ha tudok
2/6 anonim válasza:
"Írnátok nekem gimnaziumokat?"
Persze!
gimnazium, gimnazium, gimnazium, gimnazium, gimnazium, gimnazium, gimnazium, gimnazium, gimnazium, gimnazium, gimnazium, gimnazium, gimnazium, gimnazium, gimnazium.
3/6 A kérdező kommentje:
#1. Köszönöm a segítséget, mindenképp megnézem őket! ;)
#2. Ez már unalmas, és egyáltalán nem poén.
2016. okt. 28. 09:52
4/6 anonim válasza:
Siófokon a Perczelbe néhány szakon nem kell szóbelizned. Erős iskola, de mégsem ajánlom. Miért kizáró ok a szóbeli? Kaposváron is van a Táncsics (versenyistálló), a Munkácsy, a Nagyboldogasszony (katolikus) és a Lorántffy (református). Kollégium a városi Klebelsbergben van (nagyon jól felszerelt hely, dicsérik, csakhát több száz gyerek van ott), illetve az egyházi suliknak van saját-saját kolija. Kisebb létszám, családiasabb légkör. :) Várunk Kaposvárra.
5/6 A kérdező kommentje:
Mar itt a kornyeken harom szobelin is jelen leszek, es kicsit megterhelo lenne.
Koszonom a segitseget:)
2016. nov. 10. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!