Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Írnátok nekem Győr-Moson-Sopro...

Orsi2002 kérdése:

Írnátok nekem Győr-Moson-Sopron megyében jó gimnáziumokat?

Figyelt kérdés
Most megyek 8.-ba és nem igazán tudom utána hogyan tovább. Mindenképpen gimit szeretnék választani. Viszonylag jó tanuló vagyok 4-es, 5-ös. A Győri Kazinczy Ferenc gimnáziumról vélemény?

2015. júl. 23. 09:27
 1/4 anonim ***** válasza:
A Kazinczy szerintem eléggé jó. Sajnos én nem oda jártam,de ha újrakezdhetném,akkor valószínűleg inkább oda jelentkeznék.
2015. júl. 23. 11:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Igaza van az elsőnek, a Kazinczy nagyon jó :)

A Révai, szintén Győrben az egy fokkal erősebb.

Sopronban a Széchenyi a legerősebb gimi

Illetve Győrben még a Fundamentum Gimnázium, de az szerintem fizetős (nem vagyok biztos benne)

Még Győrben a Czuczor is jó.

2015. júl. 23. 17:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én a Kazinczy-ba jártam, kisgimibe, szóval 8 évig (most érettségiztem). Én imádtam. Tény, hogy jó tanárokat kell kifogni, mert van pár akit rendesen lehet utálni, de nekem szerencsém volt és a legtöbbel jóban voltunk. Ha szeretnéd, tudok róla mesélni. :)

Győrben még jó a Révai. Viszont ne higgyél azoknak, akik azt mondják hogy erősebb, vagy ilyesmi. Több ismerősöm, köztük a bátyám is oda járt. Annyiban más, hogy ott inkább megengedik a "nemtanulást". Szóval azért vannak ilyen kimagasló eredményeik, mert mindenki azt tanulja, amihez kedve van. (Bár utolsó évben mi sem tanultunk németet, mert rájött a tanár hogy senki sem vevő rá :P).

VISZONT.

Összehasonlítva az osztályomat meg akiket onnan ismerek: a Kazinczy alaposabb és átfogóbb tudást ad. Az érettségire jobban felkészít (például év végén vannak kisvizsgák - ezektől nem kell félni, csak a vizsgahelyzet gyakorlását szolgálják). A Révaiban inkább a "lazsálás" megy a Kazinczyhoz képest. Ezt ne értsd félre, nem annyira nehéz teljesíteni az utóbbit. Igazából ha megtanulsz az órán figyelni, akkor nincs nehéz dolgod.

Ezeken kívül jó még a Jedlik is, ami inkább informatikai-mérnöki irányultságú.

2015. júl. 24. 13:12
 4/4 Vics20 válasza:

Soproni vagyok. Itt a legjobbnak a Széchenyi István Gimnáziumot tartják .(Országos rangosban 72., csak ez a gimnázium van benn Sopronból az első 100ban) Ebben a gimiben nagyon jó a hangulat , a tanárok is viszonylag jók .szerintem kívülről, belülrol nagyon

szép. Én is oda járok:) A Berzsenyi Dániel Evangélikus Gimit tárják meg jónak. Mások szerint nem de véleményem szerint az Eötvös József -nek a gimi része se rossz.

2015. júl. 27. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!