Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Aki bekerül az egyetemre, az...

Aki bekerül az egyetemre, az általában kap kollégiumot? Vagy mi gan akkor, ha nem kapok? Ha felvesznek, de nem kapok koleszt, akkor ki kell iratkoznom, mert bejárni nem tudok 500 km-re

Figyelt kérdés

2016. okt. 20. 23:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Csak 30 a kaja.Nézegettem albérleteket,50 000-től lejjebb nem nagyon mehet találni.Itt a fizetősön 175 000 egy félév.Pesten 4 hónap albérletben már 200 000.Akárhogy is számolom,a fizetős képzés sokkal olcsóbb,ha bejárós lennék
2016. okt. 24. 23:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Kollégiumból vagy ilyen diákoknak kiadott házat láttam én asszem valamikor fejenként 25000-ért. Amúgy tudok olyat, akinek úgy volt, hogy nem az iskolához legközelebbi kollégiumba járt, hanem a második legközelebbibe, és onnan is busszal ment, de már kevesebbet buszozott. 20 km rémlik buszozásból oda, hogy még 20 vissza. Ja és én ezt asszem, hogy anno akkor pár éve csak fél füllel hallottam, nem is nekem mondták.
2016. okt. 24. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!