Köztársasági ösztöndíjat mikor utalják?
Figyelt kérdés
Azt tudom (bár nem értem miért), hogy a szeptemberit az októberivel küldik majd, de hányadikán? Van aki már megkapta? Előző évekből tapasztalat?2016. okt. 8. 00:47
11/26 Metionin válasza:
Rendes levelet kaptál vagy e-mailt? Mert nekem nem jött semmi. Csak a félévet látom én is a neptunban, ennyi a változás.
12/26 A kérdező kommentje:
Email-t írtak. Eljáráshiba miatt csúsztak, ami miatt elnézésünket kérik és gyorsított eljárásban kiutalják. Nekem már neptunban is bent vannak a havi kiutalások, az első három teljesített stástusszal. Szerintem még a héten itt kell legyen.
2016. nov. 10. 09:53
13/26 Metionin válasza:
Itt sehol semmi de legalább már dolgoznak rajta. Remélem hamarosan nekem is küldik.
14/26 A kérdező kommentje:
Gondolom akkor egyetemenként mennek sorba, szerintem nektek is meglesz egy héten belül.
2016. nov. 10. 15:20
15/26 A kérdező kommentje:
Megérkezett nektek is?
2016. nov. 21. 21:52
16/26 A kérdező kommentje:
Egyébként a szakmai gyakorlatos ösztöndíjat mikor kaptad meg? Hanyadika körül?
2016. nov. 21. 21:54
17/26 Metionin válasza:
Nekem semmi. Csak a félévet látom a neptunban de kiírva nincs semmi és pénz sem jött. :( Debrecenből írok amúgy.
A szakmai ösztöndíj december 10-én teljesítődött a neptun szerint.
18/26 Metionin válasza:
Megtörtént a csoda, kiírta a neptun :D
Egyébként semmi "bocs hogy eddig nem küldtük" üzenetet nem kaptam.
19/26 A kérdező kommentje:
Na, legalább a lényeg már megvan! :D
2016. nov. 30. 12:01
20/26 A kérdező kommentje:
Szerinted februárban lehet számítani az ösztöndíjra? Vagy majd márciusban adnak két havit?
2017. jan. 25. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!