Tömörkény István gimi vagy Ságvári Endre?
Figyelt kérdés
tömörkény(általános) vagy ságvári(humán)
igaz felvettek tömörkénybe,ságváriba viszont el tudnánk intézni méltányossági kérelem nevén,hogy mégis bekerüljek.
szerintetek melyik lenne a jobb döntés?
2010. ápr. 24. 18:20
1/4 anonim válasza:
Szegeden a Ságvári az abszolút elit, én a kettő közti Deákot ajánlanám (de gondolom már oda nem tudsz felvételizni). A Tömörkény "könyebb" , a Ságváriban anno azt mondták a felvételin, hogy "az 5-ös átlag itt bőven kevés" . Igazából ha majd továbbtanulsz, senki nem fogja nézni melyikbe jártál, csak az érettségi számít. Az meg, hogy az érettségire mennyire készülsz fel, az rajtad áll, de ez még messze van.
2/4 anonim válasza:
21:38 "én a kettő közti Deákot ajánlanám" a Deák egy szinten van a Tömörkénnyel ez az egyik , a másik pedig ,hogy sztem ha vhova felvettek akkor ne erőltesd a másik sulit ,mert ha nem jutottál be oda annak biztos volt oka.
3/4 anonim válasza:
ságváris humános vagyok, gyere oda:D
4/4 A kérdező kommentje:
éááá mostmár mind1.oda jelentkeztem de nem vettek fel:'(
de nagyon kevés kellett vna.mind1.ilyen az élet:D
2010. aug. 23. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!