Szegeden a Tömörkény István Gimnázium kéttannyelvű szakára van esélyem ha 20. -ik vagyok ideiglenesbe a 16-ból?
Figyelt kérdés
Érdekelne, ha valaki járt oda vagy hallott róla valamit! Tanárok, diákok, légkör stb.2011. ápr. 7. 15:36
1/12 anonim válasza:
nagyon sok esélyed van szerintem felvettek téged
azt hitted nem?
így is sokan kiesnek előled
2/12 A kérdező kommentje:
Nem hittem, hogy nem... reménykedek, hogy igen, csak mivel még csak ideiglenes van, ezért nem tudom, hogy ez jó vagy rossz. Remélem felvettek.
2011. ápr. 7. 16:25
3/12 A kérdező kommentje:
Te Tömörkénybe jársz?
2011. ápr. 7. 16:26
5/12 anonim válasza:
Gratulálok, fel vagy véve :D volt osztálytársam most oda jár kéttannyelvű tagozatra, most 0.os vagy mi, és ő vastagon 20. fölött volt. De úgy tudom, h még az 50. helyről is lenne esélyed bekerülni. Hidd el, nagyon sokan ki szoktak esni.
6/12 anonim válasza:
Ja, de az azért érdekelne, hogy spanyol vagy német szakon vagy huszadik... mert az azért nem mindegy :S
7/12 A kérdező kommentje:
Spanyol
2011. ápr. 25. 17:50
8/12 anonim válasza:
Az úgy jó :D mert úgy tudom, hogy tavaly a németesekhez 16 helyett csak 13-at vagy 14-et vettek fel, úgyhogy egy pillanatra elbizonytalanodtam :D viszont így -szerintem- minden esélyed megvan. Egyébként az értesítő leveleket is a napokban küldik, nem?
9/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az osztályomban már mindenkinek megvan az eredménye, de a Tömörkény még nem küldte el a suliba -.-
Egyébként felvettek, mert anya felhívta őket és azt mondták, hogy benne vagyok. Azért, mégis jobb lenne már írásban is :)
2011. máj. 3. 18:38
10/12 anonim válasza:
A Tömörkény tavaly is szinte utolsóként küldte ki az értesítéseket, nem kell aggódni, meg fog érkezni :) és így, hogy felhívtátok őket, már nem is kell izgulni. És gratulálok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!