Ti emlékeztek mindenre, amit az egyetemen tanultatok?
Figyelt kérdés
Nem olyan rég végeztem és rengeteg dolog van amit elfelejtettem..néhány tárgyra visszagondolva már azt se tudom mit is tanultunk ott. Pedig mindig jó jegyeim voltak, rendszeresen tanultam és nem magoltam.2016. szept. 30. 20:52
1/3 anonim válasza:
Szerintem az lenne a meglepő ha mindenre emlékeznél. Természetes, hogy elfelejtesz dolgokat, ne is várd el magadtól, hogy mindenre emlékezz. :)
2/3 anonim válasza:
Dehogyis. És ha tudnád, hogy örülök neki. Annyi felesleges órám volt, hogy összeszámolni is sok lenne, amik a krediteken túlmenően nem sokat adtak. Más se hiányozna, mint hogy emlékezzek mindenre. Hidd el, onnantól kezdve, hogy elkezdesz egyetem után dolgozni, olyan sebességgel törlődnek ki azok a felesleges információk, amiket a mindennapokban nem használsz, hogy nemhogy arra nem fogsz emlékezni, hogy mit tanultál egy adott kurzuson, de a kurzusaidra se fogsz mindre emlékezni.
3/3 anonim válasza:
Dehogy.
De az infós diploma arra jó, hogy bebizonyítsd, hogy meg tudsz tanulni az hasonló anyagot pár nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!