Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti nem érzitek úgy, hogy...

Ti nem érzitek úgy, hogy 'bedarál' az iskola?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy akárhányszor elkezdődik egy tanév, ugyanaz történik velem. Reggel felkelek, suli után hazamegyek, alszom, majd megint kezdődik. Délutánonként már fáradt vagyok, sosincs kedvem a barátaimmal lenni, meg ímúgy is későn véngzünk szóval időm se lenne semmire. Hétvégén pedig örülök, hogy végre van időm, de tanulni kell, aztán elfáradok és már akkor sincs kedvem semmihez. Sajnos emiatt a baráti társaságom eléggé meghanyatlott, mert én vagyok az aki sose megy el sehova, pedig én szívesen mennék, de nincs erőm, pedig korán fekszem, korán kelek, próbálok sokat pihenni. Ez mással is előfrodult, vagy bennem van a hiba? Hogy tudnám megoldani ezt a problémát?

2016. szept. 19. 18:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!