Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Programozó illetve informatiku...

Programozó illetve informatikus szakma. Elmagyaráznátok, hogy ez a 2 szakmán belül mit kell csinálni?

Figyelt kérdés

2016. szept. 17. 18:00
1 2
 11/12 anonim válasza:

Az 5.-ös vagyok ismét.

Kedves kérdező. Semmiképp sem akarnálak eltántorítani, hogy ebben a szakmában tanulj, dolgozz, alkoss, ha minden áron ezt szeretnéd. Bármit lehet, csak akarni kell. A kérdésedet én megértettem elsőre, sajnos az első válaszodat azt félreértelmeztem, ez most esett le nekem, hogy ismét átolvastam. (tul sok itt a troll, kérdező is, válaszoló is, sajnos akaratlanul is már mindenütt "ördögöt látok"). Ezért elnézést kérek tőled.

Remélem, közben most már tisztábban látod, hogy az informatikán belül mi a programozói szakma lényege, mit takar, mit kell ott tudni. Viszont továbbra is fenntartom, hogy az informatika önmagában nem csak egy szakma, hanem annál tágabb fogalom, ami magában foglalja azon szakmáékat, amelyek az informatikai rendszerekkel foglalkoznak, hardver vagy szoftverszinten.

Remélem, most már sokkal többet látsz át te is belőle. Ha így van, akkor visszavonom eredeti kijelentésemet, és bíztatlak, hogy mindent bele!

2017. jún. 8. 17:05
 12/12 anonim válasza:
Kedves kérdező, szintén az az ominózus #5-ös vagyok, és így majdnem 5 év távlatából, bármiféle rossz, cinikus, gonosz háttérszándék nélkül szeretném megkérdezni, hogy végül hogy döntöttél? Milyen irányban haladtál, milyen ágát választottad az informatikának?
2022. máj. 10. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!