Egyetemre hol szerezzem be a könyveket? Sehol nem lehet kapni őket.
Figyelt kérdés
Jelenleg 1 könyv van meg újonnan, a Latin. 2 másik könyvet találtam használtan és 1 még feltehetően meglesz, 1 pedig még nincs letisztázva, hogy mi kell pontosan. 6db könyv viszont beszerezhetetlen, már órák óta böngészem a könyvesboltok, könyvkiadók, antikváriumok oldalait, nézem az iskola Facebook csoportját, de semmi.
Ezek kellenének:
Arno Anzenbacher: Bevezetés a filozófiába
Helmut Coing: A jogfilozófia alapjai
Wolfgang Huber: Az egyház korszakváltás idején
Tomcsányi Pál: Általános kutatásmódszertan
Szilágyi Péter: Jogi alaptan
Mondták, hogy nehéz beszerezni, de ennyire?
2016. szept. 16. 19:01
1/4 anonim válasza:
Nekünk alapképzésen kérték az oktatóktól, hogy csak olyan könyveket tegyenek kötelezővé, ami kellő mennyiségben rendelkezésre áll a könyvtárban - én ott néznék szét. Bár ha tényleg ennyire ritkák, akkor lehet, hogy más szaktársaid már lecsaptak rá - ebben az esetben érdemes őket megkeresni és összebeszélni velük, hogy digitalizáljátok a könyvet és megosszátok mindenkivel.
2/4 anonim válasza:
Előfordul, hogy már nem adják ki őket és nem forgalmazzák. A suli jegyzetboltjában nézz utána, vagy a kari könyvtárban. Esetleg meg lehet kérdezni a többieket, ők hogy és hol szerezték be, a felsőbb éveseknek lehet meg van és már nem kell nekik.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat. A jegyzetboltban még nem kérdeztem rá mindre, hátha ott lesz, meg a suli Facebook csoportjába kiírok még egy hirdetést. Amúgy igen a többségét nem forgalmazzák már régóta, holnap lehet még a helyi könyvtárat is megnézem.
2016. szept. 16. 19:30
4/4 anonim válasza:
Facebook-on van egy csoport. Az a neve, hogy ELTE ÁJK - könyvesbolt.
Ott vannak ilyen könyvek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!