Elte hallgatok?

Figyelt kérdés
kivancsi lennek mindenre ami az egyetemi elettel kapcsolatos! Pl milyen a kozosseg, kedvesek e a tanarok, sokat kell e tanulni, hogyan tanul a legtobb ember, mikor vannak a legnagyobbb bulik... Egyszoval mindenre ami az eletetek resze es az egyetemhez kapcsolodik! A valaszokat elore koszonom :)

2016. szept. 12. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Mondjuk elsore jo lenne tudni hova jarsz es melyik szakra mert beszelhetek en neked a btkrol ha te ajks vagy....
2016. szept. 13. 08:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Ajkra jarok, elnezest ezt kihagytam
2016. szept. 13. 17:08
 3/3 anonim válasza:
nővérem oda jár. most negyedéves. igen rohadt sokat kell tanulni :D buli azok vannak, vizsgafelejő buli, meg felező-bál ugye a harmad év felénél. általában a legtöbb tanárról jót hallottam, tesómat tökre felkarolta több is és jelenleg is 2 helyen gyakornok :) szval sztem jófejek
2016. szept. 14. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!