A Károlira járok, jogot hallgatok, és most vagyok elsőéves. Mennyire lesz nehéz?
Én ELTE-n jártam, az nehéz.
A Károli egy vicc, szóval szerintem nem kell félned.
Az egész tökéletesen emberfüggő, így számodra valós értéke itt egyetlen válasznak sem lesz.
Én Szegeden vagyok elsőéves joghallgató; van, ami általában könnyű, van, ami általában nehéz. És van, amitől általában félni kell. :D
személyes tapasztalatom nincs, csak egy barátom mesélt.
hogy nagyon be kell osztanod az idődet. rre érdemes odafigyelni. ő kihasznál minden alkalmat, hogy több legyen a szabadideje. például ha busszal közlekedik akkor tanul. de ez nagyon egyébfüggő, például valaki tud zajban tanulni, valaki nem. szerintem ez a hetek hónapok alatt alakul ki, hogy mi a te tempód, és hogy hogyan szervezed az életet.
Kedves Elte jogászos válaszoló! Micsoda megnyilvánulás ez, már ne is haragudj?! Az egyik lakotársam Elte-re másik Károlira járt. Ugyanannyit kellett tanulniuk mindkettőjüknek és a Károlis sokkal jobb munkát is kapott! Egyáltalán nem mérvadó, hogy melyik jogi egyetemet választod. Jogi egyetem mindenhol jogi egyetem, mint az orvosi!
Azért, mert az Eltén fizetik a 300.000 ft-ot minden félévben és 3 tárgya van az embernek, mert szeretik a lóvét szedni, holott a többi jogi egyetemen pedig normálisan tud haladni az ember? Ezért már a többi semmit nem ér? Ugyanmár!
Én semmit sem fizettem az ELTÉ-n, nem tudom, miről beszélsz. És nem három tárgyam volt, rendesen 5 év alatt végeztem, ahogy kell.
Hogy a Károli vicc, azt mindenki adottnak vette egész idő alatt. Akit kirúgtak az ELTE-ről, az mind oda ment át.
De ha azóta változott, akkor bocsánat. Én kb. 10 éve jártam oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!