A Károlira járok, jogot hallgatok, és most vagyok elsőéves. Mennyire lesz nehéz?
A Pázmány már réges rég jobbnak számít mint az ELTE, az Eltének csak a füstje nagy, de mögötte semmi nincs :)
Hallgatók kiválósága alapján meglehet nézni akármelyik listát, a Pázmány van elöl, az ELTE pedig az oktatók kiválósága alapján, de kb ugyanazok mint a Pázmányon, mivel nálunk tanít Belovics, Varga Zs, Schanda Balázs és még sorolhatnám. Illetve a követelményrendszer is kemény, mégsem mennek felesleges buktatások a nagy semmire, mint Eltén.
Ki írta a róma tankönyvet amiből ti is tanultok?:) Meg a többit?:) Hagyjuk már hogy a pázmány előrébb jár:D
Érettségizők: Ne dőljetek be az ilyen eltés degradáló megnyilvánulásoknak amik arról szólnak hogy az elte már nem az első...Tessék megnézni a verseny eredményeket, sőt...a pázmány tartja a Jessup nemzetközi jogászverseny magyar rekordját ügye?:) NEM :D
Mostanság szokássá vált hogy ha nem kerülsz be az ELTE-re akkor degradálnod kell az egyetemet...:)
Nyílván a 3 tárgy arra értendő, hogy valaki ha nem tudja a római jogot kivitelezni, akkor nem épülnek rá a tárgyak és csak fizet az ember. Nem egy ismerősöm járt így. Aztán megunta és eljött. És sírnak, hogy mekkora buták voltak, elpazarolták az idejüket.
Szerintem az Eltere inkabb azt lehet mondani, hogy a LEGNEHEZEBB.
De nekem amúgy semmi bajom egyikkel sem! Szerintem mindhárom budapesti jogi egyetem jó! Mint ahogy a vidékiek is. Tudást mindenhonnan megkapja az ember! Azt hogyan kamatoztatja (ami a fontos része a dolognak) mindenki maga dönti el és egyénfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!