A debreceni Tóth Árpád Gimnáziumról lenne egy pár kérdésem. (? )
Nyolcadikos vagyok és szeretném eldönteni, hogy hova menjek középiskolába. A TÁG-on gondolkozok. Arra kérlek titeket, hogy ami eszetekbe jut róla írjátok le. Jót is, rosszat is.Saját tapasztalatot, baráttól hallottakat. Mindent. Plusz, ha tudtok valamit a matek-fizika szakról, azt is. Milyen a közösség? Nagyon sokat kell tanulni (matek-fizika) vagy elviselhető?
14/L :)
Köszönöm a válaszod. :)
Jöhet még komi. :)
Köszönöm :D
Írhattok még!
Szia, en a tag-ba jarok
Ez az elso evem (0.)
Szerintem egy hihetetlenul jo iskola, nagyon felszerelt, a kozosseg nagyon jo, a tanarok is jofejek.
Az hogy programok nincsenek az nem teljesen igaz, de persze nem sok valasztasi lehetoseg van.
Köszönöm! :)
Eleinte tartottam attól, hogy mindenkitől azt fogom hallani, hogy mennyire sznob a társaság, de ezt csak az állítja, aki nem oda jár, csak hallotta. Aki odajár, mindenki azt mondja, hogy nem sznobok a gyerekek. Ennek nagyon örülök, találkozunk nyílt napon! :D
Szia :) ez az első évem a tágban, matek-fizika szakon. Szerintem jól teszed ha ezt a sulit választod! Egy éve én is ilyen helyzetben voltam mint te. Miután eljöttem a nyílt napra nem volt kérdés, hogy melyik sulit válasszam. Egyszerűen "beleszerettem" a TÁG-ba.
Nagyon jó az iskola, jó a közösség, jól felszerelt suli :) féltem, hogy milyen lesz az osztály, milyen lesz maga a suli, de egyszerűen tökéletes. Nagyon imádom :)
Most volt az elsősavató és az is nagyon jó élmény volt :)
De viszont a TÁG egy erős suli, szóval akkor gyere ide, ha bírod a hajtást! Napról-napra, óráról-órára tanulni kell! De ha eddig is így csináltad akkor nem lesz semmi gond :) csak hozzá kell szokni a sok tanuláshoz :D
Ha bármiben tudok segíteni, nyugodtan írj privátban :) találkozunk a nyílt napon ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!