Melyik iskolába menjek?
Utolso,mikor fogod fel vegre,hogy nem mindenkinek(legyen az budapesti akar) a Mechwart a megfelelo suli? Kettant sem emlit a kerdezo,illetve a ket fent emlitett gimi valamelyikeben szeretne tanulni.
Komolyan,marha idegesito vagy mar.
Szia! Én holnap kezdek az Adyban,kéttanon. Ha angolt akarsz tanulni,és fontos a közösség is,akkor szerintem az Adyt válaszd. Már a békatáborban összeszoktunk.
Ha már jól tudsz angolul,akkor szerintem ne a nyeket válaszd,mert nem jutsz feljebb középfoknál. A kéttanon ellenven lesz egy angol felsőfokúd és egy középfokúd. Többet kell egy kicsivel tanulni,de azt mondják,hogy könnyebb angolul tanulni a föcit meg a matekot. Ha kíváncsi vagy valamire,kérdezz nyugodtan!
TÁG-os vagyok.
Hogyha nyelvek terén gondolkodsz, mindenképp az Adyt válaszd, sokkal erősebb a képzés, és talán a társaság is jobb. Tesóm az Adyba járt, és imádta:D
Hogyha pedig biokémre szeretnél menni, vagy a TÁG-ot ajánlom, vagy még talán a Fazekast:)
Hogyha bármi kérdésed van még, nyugodtan írj:)
Ha szereted az idegennyelveket akkor a TÁG jó választás. A nyek bikém szakra. Ha az angol nagyon megy válassz mellé másik nyelvet és angolból kilencedikben vagy tizedikben tegyél előrehozott érettségit így az felment a további angolórák alól.Én itt tanulok és az érettségi után már csak német nyelv órám volt. A bikém szak itt a legjobb a tanárok jófejek.Remélem ezt választottad. Írj privátot hogy melyikbe mentél.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!