Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nyolcadikos vagyok, és a...

Nyolcadikos vagyok, és a budapesti Karinthy Frigyes kéttannyelvűbe szeretnék továbbmenni elsősorban. Járt valaki a múltban oda az úgynevezett "Tehetséggondozóra", és ha igen, megérte-e, és milyen volt? Vagy tervez-e valaki ugyanerre jönni idén?

Figyelt kérdés

Szóval mennyit segített a felkészülésben,és például mennyire volt előny hogy szóbelinél már ismertek a tanárok.

Akinek van személyesebb véleménye a Karinthyról, arra is kíváncsi lennék

.:)

2016. szept. 7. 20:00
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Szia:) En karinthys vagyok jartam elokeszitore de en feleslegesnek ereztem...nem fejlodtem semmit egy gyakorlasnak jo volt...elonyt nemhiszem hogy jelent mert annyi ido alatt a tanarok nemfognak megismerni ugy, hogy a szobelin felismerjenek...nekem ami sokat segitett az a kulontanar volt...novemberben kezdtem el jarni januarig es annak koszonhetem a sikeres szobelit...es ha nem sikerul ugy az irasbeli mint ahogy tervezed ne aggodj nekem is rossz lett, ott a szobeli hogy felhuzza:) a kettannal pedig nagyon jol jarsz...en nemetre jottem soha nem tanultam meg ezelott, harom honap alatt b1en vagyok:) a suliban (nekem) annyi a rossz, hogy inkabb humanos vagyok(nyilvan mint a legtobb ember akinek jo a nyelverzeke) igy a real dolgok nehezebben mennek...ha te is ilyen vagy az altalanos sulihoz kepest szenvedes lesz a matek(nem annyira h megbukj) de ha nincs ilyen gondod, ugyanugy tartani fogod a szintet. Sok sikert a felvetelihez:)
2016. dec. 10. 15:52
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Már második évemet töltöm a Karinthyban, szóval van egy kis tapasztalatom. Nekem az előkészítő nagyon sokat segített, ha nem is főleg a felvételiben, a későbbiekben mindenképpen, különösen azért,mert általánosban nagyon rossz volt a matektanárom... szóval remélem, jól megy az előkészítő, jól teszed, hogy jársz. :)

A Karinthy pedig valóban egy nagyon jó iskola, és jó érzéssel tölt el, hogy szeretem a sulit, ahova járok, és nem úgy megyek be mindennap, hogy mindent és mindenkit utálok. Természetesen itt is vannak jó és rossz tanárok is, de ezzel nem lehet mit tenni, mindenhol előfordul. Az oktatás színvonalas, a közösség remek, a lehetőségek kiválóak, úgyhogy a Karinthyt minden szempontból csak ajánlani tudom!!! :) Sok sikert a felvételihez, és ha bármi kérdésed van,írj nyugodtan!

2017. jan. 3. 19:12
 13/21 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos mindenki, aki írt tapasztalatot vagy adott tanácsot. Ugye ma volt a felvételi, de sajnos nagyon elrontottam, és elnézve az eddigi pontszámokat kevés esély van, hogy bekerülök. Bár nagyon készültem, meg álmaim sulija lett volna bla, bla, bla, a felvételi közbeszólt.
2017. jan. 21. 15:27
 14/21 Bogi11 ***** válasza:
Nem biztos az még egészen!! Hány pontot becsülsz magadnak? Lehet, hogy mások is rontottak, és akkor alacsonyabb lesz a ponthatár. Ne add fel!
2017. jan. 21. 16:16
 15/21 anonim válasza:
Szia(sztok)! En is ma irtam a kozpontit es nekem is a Karinthy lett volna az "alom" de a megoldo kulcsot nezve nem hiszem hogy felvesznek mert elegge elrontottam. Az lenne a kerdesem tudtok e meg Pesten olyan gimnaziumot ami (angol)nyek-es es egy rosszul sikerult kozpontival is bekerulhetek?!
2017. jan. 21. 18:57
 16/21 anonim ***** válasza:
Kispest Deák
2017. jan. 21. 20:28
 17/21 A kérdező kommentje:
Na, 166 pontom lett összesen, felhoztam a központim szerencsére, így most 72 írásbeli, 50 hozott, 44 szóbeli. Szerintetek van esélyem az angol kéttanra, úgy, hogy idén 12-vel több diákot (84-et) vesznek fel? Az itt lévő válaszok alapján a többi szakra bejutok, de az angolt nem tudom eldöteni.
2017. febr. 28. 14:41
 18/21 anonim ***** válasza:
Szia! szerintem semmiképp se add fel, mert így, hogy többet vesznek fel, akár lehet is esély még! (az vagyok, aki azt a választ írta, hogy már a második évem töltöm itt)
2017. márc. 3. 19:07
 19/21 anonim válasza:
No, felvettek végül?
2017. ápr. 21. 21:11
 20/21 A kérdező kommentje:
Igen!! Úgyhogy mindenkinek köszönöm a tanácsokat/bíztatást! ^^
2017. ápr. 24. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!