Nyolcadikos vagyok, és a budapesti Karinthy Frigyes kéttannyelvűbe szeretnék továbbmenni elsősorban. Járt valaki a múltban oda az úgynevezett "Tehetséggondozóra", és ha igen, megérte-e, és milyen volt? Vagy tervez-e valaki ugyanerre jönni idén?
Szóval mennyit segített a felkészülésben,és például mennyire volt előny hogy szóbelinél már ismertek a tanárok.
Akinek van személyesebb véleménye a Karinthyról, arra is kíváncsi lennék
.:)
Szia! Már második évemet töltöm a Karinthyban, szóval van egy kis tapasztalatom. Nekem az előkészítő nagyon sokat segített, ha nem is főleg a felvételiben, a későbbiekben mindenképpen, különösen azért,mert általánosban nagyon rossz volt a matektanárom... szóval remélem, jól megy az előkészítő, jól teszed, hogy jársz. :)
A Karinthy pedig valóban egy nagyon jó iskola, és jó érzéssel tölt el, hogy szeretem a sulit, ahova járok, és nem úgy megyek be mindennap, hogy mindent és mindenkit utálok. Természetesen itt is vannak jó és rossz tanárok is, de ezzel nem lehet mit tenni, mindenhol előfordul. Az oktatás színvonalas, a közösség remek, a lehetőségek kiválóak, úgyhogy a Karinthyt minden szempontból csak ajánlani tudom!!! :) Sok sikert a felvételihez, és ha bármi kérdésed van,írj nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!