Ha bejutottam a budapesti Szent László Gimnáziumba, akkor okosnak számítok? :D
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 06:15
2/17 anonim válasza:
Nem. Mert a felvételihez szerencse kellett, hogy jó pontot érj el. Másrészt, attól, hogy valaki sokat tanul az iskolába nem egyenlő az igazi, reális tudással (én pl. nem igazán tanulok 4-es átlagom van, és az isemrősök mind azt mondják, hogy okos, művelt ember vagyok).
3/17 anonim válasza:
Nem. Főelg, amíg késztetést érzel arra, hogy egy szmájlit bigyessz a kérdésed után.
4/17 anonim válasza:
Miért jutottál be? Levelet vittél a pedellusnak?
5/17 anonim válasza:
Nem, meg ha Fazekasba jutottal volna be akkor se szamitanal okosnak. Oktatasi intezmenyek egy felveteli alapjan csak indikaciot nyerhetnek arrol, hogy okos lehetsz... Minden oktatasi intezmenyben vannak atlagos emberek...
6/17 anonim válasza:
Okosnak akkor számít egy ember,ha eredményesen elvégzi a középiskolát,meg esetleg megy tovább tanulni.
Én nem akarok tovább tanulni középiskola után,hanem szakmát akarok letenni.De ez még változhat.Mostmég abban reménykedek,hogy felvesznek az első szakközépbe,amit megjelöltem:P nekem az is elég,én nem akarok okosnak tűnni,mert nem is vagyok az:)
ÉN NEM A MATEKHOZ MEG A REÁL TANTÁRGYAKHOZ ÉRTEK,NEKEM AZ ÉLETHEZ VAN ESZEM:D de gondolom ahhoz neked is:D
7/17 anonim válasza:
Szerintem a központi eredményedből jobban lelehetne szűrni, mert azt próbálják a logikára építeni nem a megtanult anyagra. Hány pontos lett?
8/17 A kérdező kommentje:
74
2010. ápr. 23. 06:40
9/17 anonim válasza:
Hát idén nehéz volt a központi nagyon szóval nem tudom hogy okos vagy e de ez alapján nem lehetsz sík hüyle:D
10/17 anonim válasza:
uu engem is :D téged melyik tagozatra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!