Ha nem lenne teljesen idióta a kar vezetése, akkor azt mondanám, hogy jó. Így nem tudom nyugodt szívvel ajánlani, de jobbat sem tudok.
2016. szept. 5. 20:24
3/10 anonim válasza:
Gagyi. Olyan szinten le van maradva, hogy fájdalmas. Kis túlzással most kezdik el feltalálni a kereket.
Elhelyezkedni ilyen papírral nem könnyű egy baromi gyorsan fejlődő iparágban. Nekem 2 évembe telt mire találtam melót, azt is külföldön.
Inkább a kicsi cégeknél próbálkozz pl. green fox academy. Ahol rögtön munkába is állhatsz és nem kell ki szenvednek a bürokrácia baromságait, és éveket elpazarolni a meló kereséssel.
2016. szept. 6. 17:17
4/10 anonim válasza:
#3-as: Akkor nem lehetsz túl jó programozó, ha két évbe telt munkát találnod, rengeteg embernek már egyetem alatt munkája van. A kis cégek pedig hosszútávon gyengébb képesítést adnak, mint bármelyik egyetem. Meg azért kíváncsi lennék, hogy te mit gondolsz gagyinak az ELTE képzésén :)
#2-es voltam
2016. szept. 7. 08:35
5/10 anonim válasza:
Hogy mire számíthatsz? Borzalmas oktatókra, akik a saját órájuk anyagába is belekeverednek, kötelező (?) mentorórákra, kötelező előadásokra, viszonylag kevés géptermes órára és sok-sok matekra. Ennek ellenére én szeretek itt tanulni, rengeteg speci közül választhatsz és vannak hasznos órák illetve jó tanárok is. Az egész azon múlik, hogy mennyire vagy szorgalmas, és hogy kihez veszed fel az óráidat. Na meg azért nem árt, ha szerencsés is vagy. :D
2016. szept. 8. 12:39
6/10 anonim válasza:
Azért annyira nem lehetek rossz, ha Németországban előszeretettel fogadnak.
Miket írsz? Egyetem alatt meg van a meló? XD
Hat ha a McDonaldsos melora gondolsz akkor lehet. A végzett hallgatok közül csak alig pár százalék tud elhelyezkedni a szakmában. Nagyon kevés embert vesznek fel, hiába nagy a munkaerőhiány. Lehetsz bármilyen jó csak akkor fognak felvenni ha állami támogatást kap utánad a cég.
Az én csoportokban 28-an voltunk. Ebből 4-en végeztük 1 van a szakmában itthon. 1 külföldön. Én meg a Tescóban pakolom a banánt. Akik nem végeztek el azok közül kb 10 -én vannak külföldön a szakmában 1 itthon protekcióval.
2016. szept. 9. 11:47
7/10 anonim válasza:
Bocsánat csak pakoltam, Ma mar nem.XD
2016. szept. 9. 11:48
8/10 anonim válasza:
Egyébként az utolsó jól mondja. Baromira függ, hogy kinél veszed fel. Akkora különbségek vannak, hogy elképesztő. Sok tanár baromi rondan ír, főleg Kozsik. Macskakaparas. Szóltam is neki többször, hogy írjon mar szebben. De persze szarik rá.
2016. szept. 9. 11:51
9/10 anonim válasza:
Egyetértek azzal, aki gagyinak tartja.. A programtervező inf elnevezés megtévesztő, valójában egy matek szak, felsózva némi programozással, amit jellemzően bénán oktatnak. Én ha most választanék biztos nem jönnék ide, nem sok valóban hasznos tudást ad. Annak pedig ne dőlj be, hogy azt itt tanult tárgyaktól jobb programozó lehetsz, mintha más egyetemen tanulnád ezt a szakot.
2016. szept. 11. 17:56
10/10 anonim válasza:
Az ELTE propagandája viszont tényleg jó. Meg mindig ide akar jönni mindenki, és szeretik a munkáltatók is. De szerintem ez majd változni fog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!