Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » ELTE-BTK svéd minornál tudnáto...

ELTE-BTK svéd minornál tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Van valaki aki tudna segíteni? Tehát egyértelmű hogy a nyelvet a 0ról kezdem! Igazából olyan emberek segítségét várnám akik a 2016os svéd minor tájékoztatón részt vettek! Én sajnos egészségügyi okok miatt nem tudtam és nagyon félek hogy a legfontosabb dolgokról moat maradtam le....

2016. szept. 5. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Facebookon nézd meg az ELTE BTK FELVÉTELI 2016 nevű csoportot, és ott kérdezd ezt meg
2016. szept. 5. 22:01
 2/4 A kérdező kommentje:
már írtam de még nem válaszoltak
2016. szept. 6. 05:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha jól gondolom, akkor válaszoltak már neked. :) Ha nem, írj nekem privátban és segítek eligazodni, kihez is fordulj.
2016. szept. 6. 11:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem még mindig nem vàlaszoltak... Es több embernek is írtam akikre azt mindták a csoportban hogy segítenek majd.
2016. szept. 6. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!