A gólyatáborról haza lehet menni, ha nem tetszik?
Az a helyzet, hogy négy napos lesz a GT-nk, de nem hiszem hogy négy napot ott szeretnék tölteni
A jelentkezéskor mindenki úgy állította be ezt az egészet hogy milyen jó alkalom lesz megismerni a többi gólyát meg a tanárokat, de utólag a felsőévesek akikkel beszéltem elmondták hogy csakis az ivás, a drogok és az őrjöngés fog menni
Mivel már késő lemondani, ezért elmegyek, de csakis azért hogy az adminisztratív dolgokat (beiratkozás, tárgyfelvétel, egyebek) meghallgassam, aztán kalap-kabát
igen, ez már a te dolgod
de ha már elmész, legalább adj neki egy esélyt
mondjuk 1 napot és ha nem tetszik, hazamész
Mivel a második napon hangzanak el a valódi, értékes információk, ezért muszáj lesz a második nap délutánjáig maradnom
Amint vége van az eligazításnak, megyek a koliba, veszem a cuccom, beülök a kocsiba és egy jó kövér gázzal elindulok a dolgomra :D
Köszi, remélem nem fognak kötözködni, én annyira nem szeretek inni (nagyapámat ez vitte a sírba, és van pár kemény alkoholista a családban, én ezért nem szeretem)
Az első dolgom lesz beszélni a szervezőkkel, hogy ha megoldható akkor hamarabb lelépnék
Lesz egy csomó ismerős a táborban, erre a karra ment az előző sulimból az osztály 2/3-a, szinte tradíció itt folytatni a tanulmányokat :)
Semmi nem hangzik el a gólyatáborban, amit neked feltétlenül onnan kellene megtudnod.
Nem kell engedélyt kérned senkitől ahhoz, hogy elmenj valahonnan akkor, amikor csak neked tetszik. Amíg pedig ezt nem látod így, addig szó sincs semmi olyasmiről, hogy felnőtt emberek mennek oda és semmit se kötelező megcsinálni. Te még gyerekként mennél oda, aki nem tudja magától, hogy mire van joga nemet mondani, és egyáltalán semmi tapasztalatod nincs abban, hogyan védd meg magad, mikor kollektíven buzdítanak arra, hogy alázkodj meg.
Mennyivel jársz jobban, ha csak kárbaveszik x ftod, mint ha kárbaveszik x ftod és te 4 napig szarul is érzed magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!