Ha elmegyek városba kávézni, vásárolni, szórakozni mindig arról ábrándozom, hogy lehet, hogy most talalkozok a nagy szerelmemmel vagy a fiúval, aki tetszik és mindig csalódottan megyek haza. Hogy lehetne ezen változtatni?
Ha az zavar, hogy nincs párod, keresd aktívabban.
Nem túl valószínű, hogy csak úgy összefuttok az utcán.
Bocsi, de én kerékpározni járok. :)
23/F
ja , én is inkább kerékpározással töltöm a szabad időm,
boltba úgyse mernék oda menni senkihez
Ez nem így működik. Az élet majd hozza a kapcsolatokat. Ha eleve elképzeled, hogy akarod, hogy ez megtörténjen, és azután azon görcsölsz, hogy miért nem történik már meg, akkor nem is fog soha.
Én amúgy sem tudom elképzelni, hogy ülsz a kávézóban, aztán kinyílik az üvegajtó, és lassított jelenetben belép az álompasid, és a szél félrelebbenti a haját, és a kék szemeivel belenéz a szemeidbe bla bla bla... Most te tényleg ezt várod? :D
A valóságban lehet, hogy a lépcsőházban fog majd izzadtan felgyalogolni a fejed felett, és fingik egyet. Aztán majd megismered, és összejössz vele. Vagy akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!