Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek a 2012-es felvétel...

Szerintetek a 2012-es felvételi könnyebb lesz mint a 2010-es?

Figyelt kérdés
csak mert az idei nagyon nehéz volt állítólag.
2010. ápr. 21. 12:21
 1/7 anonim ***** válasza:
én úgy vettem észre hogy egyik évben könnyű következőben nehéz utána újra könnyű... Szóval szerintem a 2012es is nehéz lesz :D De amúgy mindegyikre azt szokták mondani a diákok hogy jajj de nehéz volt..
2010. ápr. 21. 13:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Az idei tényleg nagyon nehéz volt. De reménykedek, hogy a 2011-es (ez a húgom miatt) és a 2012-es könnyebb lesz. Sok sikert hozzá majd. :)
2010. ápr. 21. 14:39
 3/7 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 21. 14:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Jahh jó értem, középsulira gondolsz. Akkor mind1, a link tárgytalan...
2010. ápr. 21. 14:48
 5/7 anonim ***** válasza:
egyre könnyebbek lesznek
2010. ápr. 21. 18:36
 6/7 A kérdező kommentje:
amint megnéztem a linket kisebb sztrókot kaptam de jobban megnéztem és rájöttem hogy ez az érkecségire vonatkozik
2010. ápr. 21. 19:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit könnyebb lesz a matek és nehezebb a magyar,hogy egyensúlyba legyenek.Az idei nehéz volt(a matek),a magyar pedig nagyon könnyű,az óra végén 15 percet néztem a tanárt,a táblát,a tévé képernyőjét,a falfirkákat,a posztereket,mégis 40 pontot értem el..:) a matek az tényleg gázos volt,több időt kellett volna,hogy adjanak rá!Vagy kevesebb szöveg kellett volna!

És most pedig várom az értesítést..de azt is biztos az én leendő középiskolám(vagyis amit szeretnék),az utolsó percben fogja kiküldeni!:@ pedig már rengetegen tudják az osztályomból,meg az évf. társaim közül is sokan tudják.

2010. ápr. 22. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!