Mit szóltok a magyar iskolákban előszeretettel alkalmazott fenyítéshez, a "szolárimumoztatáshoz"? Miért jó szórakozás a pedagógusoknak ha egy gyereket kitesznek a bőrráknak?
Szerintem elsősorban nem ezen a "szoláriumoztatáson" kellene kiakadni, persze nyilván ez is elég durva, főleg amiatt, mert játékból egymásra lövöldöztek kézzel a gyerekek a WC-ben. Ez azért nem kellene, hogy ilyen szankcióval járjon. Mindenesetre én sokkal jobban kiakadtam azon, hogy a "pedagógus" amolyan szemet szemért, fogat fogért elv alapján dolgozik. Mi az, hogy csúfol egy gyerek egy másikat, erre kiállítja az osztály elé, és nemcsak, hogy tűri, de még ő szorgalmazza a többi diákot, hogy akkor most csúfolják ők is a csúfolót?! És az meg aztán végképp nonszensz, hogy az egyik gyerek lenyomja a másikat a padra, akinek emiatt odakoccan a feje, erre meg közli a tanítónő, hogy az a gyerek, akinek koccant a feje, is üsse a padba a fejét az őt lenyomó padtársának! Aztán a gyerek érzi, hogy nem kellene így visszaadnia, de a tanítónő akkor is "kényszeríti" rá, és még le is veszi a gyerek szemüvegét, hogy azzal azért nehogy gond legyen! Milyen "pedagógus" az ilyen?! Hogy taníthat ott még mindig egy ilyen? De komolyan! És még le se tagadja, és neki áll feljebb, ha szól a szülő! Én ezeken háborodtam fel a legjobban!!!
#3 voltam
22, a kérdezőt nem érdekli, hogy büntetik a gyereket, etc, csak azon rinyál, hogy fél óra a napon egyet jelent a halállal.
Arra nem válaszol, hogy iskolaidőben, ha árnyékban 22 fok van, vajon mennyire szenvedés a tűző nap, vagy mi az, ami még megengedhető, mert nyilván elsétálni a színházba nem az.
Előzőnél még egyszer bemásolom, hiszen hazudik, amikor azt mondja, hogy nem magyarázom el miért tartom szándékos gyilkosságnak, megbetegítésnek a szoláriumoztatás fegyelmezést módszert és mi a különbség a szoláriumoztatás és a színházba sétálás között:
Elsétálni bárhová saját akarotodból más, mint büntetésből a napon lenni. Van esélyed behúzódni árnyékba ahol lehet. Bőrtípustól, anyajegyek számától és sok más faktortól függ, hogy mennyire ártalmas. Meg ha minden nap csinálják valakivel, amikor már megégett a bőr, nyilván még ártalmasabb. Meg ugye szemellenzős sapkát tilos viselni iskolában, nyilvanvaló, hogy miért (kevesebb esély volna a megbetegítésre).
Aki szerint a szoláriumoztatás nem kockázatos büntetési módszer, meg a 22 fokon lovagol, nézze meg a 2016 májusi időjárási adatokat
29 fokban sem tartjátok kockázatosnak gyerek nap által való leégetését? Én kevés ennél kegyetlenebb gyerekkínzási módszerről hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!