Ez óraütközés lenne (Miskolci Egyetem)?
Figyelt kérdés
Szerda 16-18
Ez lesz az első félévem, és ügyintézők vették fel az óráinkat. Ha az ott egy óraütközés, akkor mit kellene tennem? Megtehetem azt, hogy valamelyikre nem járok be?
2016. aug. 28. 12:51
1/7 anonim válasza:
Ők veszik fel, de te átvariálhatod. Van 3 programozás alapjai gyak, kiválasztod ami neked tetszik és átmész arra, én is ezt csináltam pont ennél a tárgynál 2 éve
2/7 anonim válasza:
Szerintem páros/páratlan hét, csak nincs jelölve, mert fos a Neptun, meg minden más. A mintatantervi órákat, főleg leső félévben óraütközés nélkül generálják, mert kötelező a jelenlét még előadásokon is.
3/7 anonim válasza:
A progalap meg a dimat biztos, hogy nem páros/páratlan hetes. Inkább arról van szó, hogy van vagy 6 gyak belőle, és a progterveseké/gazdászoké került bele
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hivatalos infót hol tudok kérni ezzel kapcsolatban?
2016. aug. 28. 14:53
5/7 anonim válasza:
Tanulmányi osztályon.
A rácsos büfétől van kb 100 méterre a kolik felé menő folyosón
7/7 A kérdező kommentje:
Progalap előadáson azt mondták, hogy a tanszéki órarendekben nem ütközik, menjünk aznap a progalap gyakorlatra, és majd kiderül, mikor lesz a linalg. :D
2016. szept. 5. 21:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!