Szerintetek érdemes az ELTE skandinavisztika szakára jelentkezni?
Imádom, ha olyanok azólnak hozzá, akiknek lövésük sincs az egészről.
Nem sokan rohangálnak felsőfokú svéddel Magyarországon, ellenben baromira kellenek SSC szektorba, és a skandináv nyelveket is fizetik meg a legjobban.
Ha valaki viszolyog ettől, az már talpraesettség kérdése, de egy svéd diploma akkor se lesz olyan, mint mondjuk egy kommunikáció, tehát minden egyetemen meg lehet szerezni és 100an hallgatják azt az összes egyetemen.
Simán el lehet boldogulni BAval is, tapasztalatból mondom, akárkinek is viszket ettől a tenyere...
(És simán lehet számolni 300-400as kezdőfizetéssel is, de az erős nyelvtudás az tényleg kell hozzá.) A kedves 2. hozzászólónak meg üzenem, hogy olyan témához nem kell hozzászólni, amihez nem ért. Én se kommentelek a babaúsztatáshoz és a kertészmérnöki kérdésekhez, mert lehet véleményem van róla, de elég háttérismeretem nem, hogy olyan véleményt is megfogalmazzak, amivel esetleg nem égetem le magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!