THÉBA Művészeti Akadémia Mi a véleményetek az iskoláról?
THÉBA egy jó iskola, legalábbis ez az én tapasztalatom, most szakvizsgáztam júniusban. Semmi probléma nem volt, a tanárok kedvesek, egyénileg minden diákkal foglalkoznak, jó a hangulat, de nem a színvonal rovására.
A tanárok jól felkészültek, a legújabb technikákat, trendeket is ismerik.
Mindent megtanulhatsz, ha bejársz az órákra. Kis csoportok vannak, 4-5 diák van egy csoportban. Több szakot is látogathatsz, az órákat év elején úgy állítják össze, hogy mindenki az általa megjelölt szakok óráira be tudjon menni a főszakon kívül.
Az első héten mindenki elmondja az elfoglaltságait (egyetem, munka, család) és azt is figyelembe veszik az órarendnél. Elég szigorúan veszik a feladatok teljesítését, de szerintem ez nem rossz. Több a gyakorlat, mint az elmélet. Vannak év közben előadások, kiállítások.
A szakvizsga előtt "próbavizsgát" tartanak, hogy biztosan mindenkinek sikerüljön a szakvizsga. Így nem volt "para", a szakvizsga nyugodt légkörben zajlott.
Mindenkinek ajánlani tudom a sulit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!