Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » THÉBA Művészeti Akadémia Mi a...

THÉBA Művészeti Akadémia Mi a véleményetek az iskoláról?

Figyelt kérdés

#OKJ #fotográfus #Théba Művészeti Akadémia #művészeti okj #művéseti okj #okj szakközépiskola #okj szak #okj művészeti szak
2016. aug. 25. 10:23
 1/2 anonim válasza:

THÉBA egy jó iskola, legalábbis ez az én tapasztalatom, most szakvizsgáztam júniusban. Semmi probléma nem volt, a tanárok kedvesek, egyénileg minden diákkal foglalkoznak, jó a hangulat, de nem a színvonal rovására.

A tanárok jól felkészültek, a legújabb technikákat, trendeket is ismerik.

Mindent megtanulhatsz, ha bejársz az órákra. Kis csoportok vannak, 4-5 diák van egy csoportban. Több szakot is látogathatsz, az órákat év elején úgy állítják össze, hogy mindenki az általa megjelölt szakok óráira be tudjon menni a főszakon kívül.

Az első héten mindenki elmondja az elfoglaltságait (egyetem, munka, család) és azt is figyelembe veszik az órarendnél. Elég szigorúan veszik a feladatok teljesítését, de szerintem ez nem rossz. Több a gyakorlat, mint az elmélet. Vannak év közben előadások, kiállítások.

A szakvizsga előtt "próbavizsgát" tartanak, hogy biztosan mindenkinek sikerüljön a szakvizsga. Így nem volt "para", a szakvizsga nyugodt légkörben zajlott.

Mindenkinek ajánlani tudom a sulit.

2016. aug. 25. 13:14
 2/2 anonim válasza:
Sok helyen tanultam a fotográfiát, többek között itt a Thébában is. Szeretném kiemelni a művészettörténet tanárt Posta Mátét akinek az órái számomra felejthetetlenek maradtak, akárcsak Kadosa Zoltán aki a fotográfia szakmai részét mind elméletben és gyakorlatban magas színvonalon oktatják.Az előttem szóló sok mindent leírt az iskoláról így azt nem ismételném meg, de csatlakozom hozzá. Jó volt ide járni.
2016. aug. 29. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!