Mi lenne a véleményetek, ha olyan új osztálytársat kapnátok, akinek egy nagy "bikakarika" van az orrában?!
Figyelt kérdés
Foleg gimnazisták véleményére vagyok, kíváncsi, de mindenki hozzászólását szívesen fogadom!2016. aug. 24. 18:11
1/7 anonim válasza:
Azt gondolnám róla, hogy ez valami rocker gyerek biztosan. Azután meg nem érdekelne tovább.
Nem vagyok az a félős fajta. :)
2/7 anonim válasza:
Attól, hogy van egy kis izlésficama, még lehet rendes, okos, közösségi ember.
Az, hogy orrkariáét visel, csak külsőség.
Az, hogy a primitív törzsek találmánya a tetoválás, nem jelenti, hogy mindenazi ÉNjét! tetovált primitív. (Bár, a legtöbbje igen...)
Addig neitélj(etek), míg meg nem ismered/ismeritek ig
3/7 anonim válasza:
Azt, hogy egy ugyanolyan ember, mint a többi, csak épp lehet, hogy ki meri fejezni önmagát. Azt lehet, hogy megkérdezném tőle, mi motiválta arra, hogy odatetesse, de nem ez lenne egy új osztálytárs esetében az első és legfontosabb kérdésem, és eszembe sem jutna ez alapján megítélni. 18L
4/7 anonim válasza:
Septum piercingre gondolsz,ugye?
Nekem is van piercingem,fultagitom,a hajam is extrem szinu,ugyhogy en lennek az utolso,aki elitelne.
5/7 anonim válasza:
Fel akarja talán kelteni kicsit a figyelmet, esetleg saját magának akar tetszeni, mert rondának tartja magát, és valami kis ékszerrel próbálja ellensúlyozni; ékesíteni, szebbé tenni magát, mert alacsony az önértékelése, és ha valami szépen csillog rajta, azzal elvonja a "rondaságáról" a saját figyelmét. És hogy menő akar lenni, de fél, hogy a személyiségével nem tud kitűnni, ezért a külsejével próbál. Talán azt is akarhatja, hogy ne olvadjon bele a "szürke tömegbe", megjegyezzék őt az utcán. De ez már nem biztos.
6/7 anonim válasza:
Véleményem nem lenne róla míg nem ismerem,de érdekelne hogy miért hordja,énmagam nem vagyok valami extrém,inkább csak különc kicsit,bár megvannak a magam barátai azért,szóval nem a magának való különc. :D A lényeg hogy nekem valahogy mindig szimpatikusak elsőre az extrém stilusú emberek,szóval ő is az lenne.
7/7 anonim válasza:
Én végzős gimnazista vagyok.
Orrkarikám van,és Medusám. Nem gondolnèk róla semmit. Megállapítanám magamban,hogy "hű jól áll neki" vagy hogy épp nem. Aztán ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!