Levelező/Távoktatáshoz tudnátok némi segítséget nyújtani?
Sajnos rosszul ment az első évem, munka mellett alig volt időm, motivációm és energiám tanulni, ezért a tárgyak felét nem tudtam teljesíteni.
Az előadásokon nagyon gyors a tempó, általában szinte képtelen voltam ennyi információt ilyen rövid idő alatt feldolgozni.
Soha nem tudhatom, hogy jó-e a tanulási módszerem, amellyel tanulok. Az órán leadott tananyag + a tankönyvek az esetek 90%-ban kevesek. Valamilyen plusz segítséget kell igénybe venni (magántanár, internetes portál, külön csoportos foglalkozás).
Az internetes portálok viszont nem igazán voltak összhangba az iskolai számonkérésekkel, sokkal gyakorlatiasabb anyagokra lett volna szükség. Egy tárgyból folyamatosan jártam magántanárhoz, de valahogy még éppen így se sikerült (legnehezebb tantárgy, most megyek javítóvizsgára).
Sokszor a tananyagokat, diavetítéseket, könyveket hiányosnak vagy elavultnak vagy gyakorlatiatlannak tartom.. Egyszerűen nem tudom már, hogy miből és hogyan tanuljak.
Fogadjam el, hogy munka mellett 8 évig fogok egyetemre járni és még az egészségem is tönkre megy? (éjszakázás, energiaitalok, nyugtatók, 0 szabadidő/0 sportolási lehetőség/0 szociális élet/0 magánélet, ) Vagy azért lehetne még javítani valamit és hatékonyabban módszerrel tanulni? Bármilyen tapasztalatnak nagyon örülök.
A BGE -n tanulok, pénzügy és számviteli karon.
Köszönöm a segítséget!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!