Mit pakoljak kilencedikbe az első hétre ha bentlakásos leszek? Hogyan oldjam meg a füzetek megvásárlását ha nem kaptunk előre listát róla?
Milyen lista? :D :D Meglátszik, hogy kilencedik.. :D
Szimplán veszel minden tantárgyadra ami volt 8-ban egy füzetet, ugyanazok a tantárgyak. Csak figyelj arra, hogy spirál legyen. Illetve már tollal írtok.
Te honnan tudody hogy nem kell neki pl francia "kockás" füzet? Honnan tudod, hogy nem számvitelire megy?
Ha ezeket előre tudod légyszi írd már meg
Logikusan. Ha teszem azt matek-fizika szakon fogsz tanulni,nyilvan vegyel sok negyzetracsosat. Ha humanos,vagy nyelvis leszel,nem art tobb vonalas. (Nulladikban csak nyelvbol 7 spiralfuzetet irtam tele)
Esetleg beszelj a tobbiekkel,hogy ki mennyit vesz.
Mi általános felsőben már nem nagyon vásárolgattunk. Egyik éven vettünk mindenből egy fóliányit (talán 10-15db van benne füzet típustól függően), ha elfogyott vettünk megint. Tesóm most gimis, én már egyetemista vagyok elfogy az összes füzet.
De az első héten úgysem csináltok kb semmit. Bőven elég ha viszel 1-2 füzetet és később még veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!