Miért a Metropolitan egyetemre jelentkeznek egy csomóan? Bővebben lent.
Szerintem hihetetlenül meggyőző a brandje. Engem legalábbis abszolút meggyőzött. A színvonallal kapcsolatban nem tudok még sokat nyilatkozni, mert most fogom kezdeni, de a diákok, akiket láttam/beszélgettem nagyon lelkesek, élvezik, hogy oda járhatnak, igényes a környezetek, nincs meg az a fejetlenség és szervezetlenség a nyílt napokon, amiket sajnos elég sok helyen tapasztaltam, valamint akárhányszor ott voltam (és nem csak a nyílt napokon, mindenhova bepofátlankodtam, ahova csak lehetőségem volt menni), tényleg éreztem azt a lüktetést, amit (többek között) hangsúlyoznak. Azt mondják, 10 év múlva megelőzheti a Corvinust. Lehet, hogy nem igaz, de engem meggyőzött az, amit láttam belőle.
Tudom, hogy a véleményem miatt le fognak pontozni az anti-MET-esek, akik szeretettel járnak ide, és az is lehet, hogy az én véleményem is túlságosan szélsőséges és talán tényleg nem olyan jó ez az iskola, mint ahogy a híresztelők mondják, de én, amennyit láttam a médiaművészeti oldalról, azt imádtam.
Egyébként igen, vannak olyanok is, akik azért mennek oda, mert azt hiszik, hogy könnyebb, többek között belőlük lesznek az anti-MET-esek, akik idejárnak ócsárolni.
-Fővárosban van, nyilván nem annyi lesz a tandíj mint egy vidéki egyetemen
-kereslet-kínálat
de ha "elismertebb iskolába" jársz, ennyit kimatekozhattál volna magadtól is
Hát, relatív. Én is METU-ra mentem. Nem tudom hogy miért, nagyon tetszett a légkör. Az hogy sokat kell fizetni, szerintem nem igaz. Kifizetem az x összeget, felkészítőkért fizethetek még annyit, stb. És akkor annyit lát az ember hogy kifizetek egy szakra 222.000 ft-ot félévente, ami igen, sok, szeirntem is. De nagyjából minden benne van. Sőt, eddig csak felkészítőre fizettem, és 5000-et hogy használhassam a nyomtatót meg minden szart.
És ennyi.
A többi suliba fizetsz 160-at, és arra jön még rá egy kis ez, egy kis az, és ugyan ott vagy.
Ennyi a képlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!