A Budapesti Metropolitan Egyetem jó suli?
:D
oda jársz vagy jártál?
Rákerestem azóta a BKF-re és én sem olvastam túl jókat.
azért szidják rengetegen mert mindenért fizetni kell! egyébként nagyon korrekt iskola, az oktatók nagy része a való életben is foglalkozik azzal amit tanít és nekem ez egy nagyon nagy piros pont az iskola neve mellett :D
én szeretem, oda járok, egyetlen egy tényleg azzal van baj hogy mindenért... tényleg szinte mindenért fizetned kell, de én főállásban dolgozok iskola mellett és még fizetem az albérletet is szóval el tudom viselni :D
hát megbukni nem érdemes, néhány uv még belefér, de ha megbuksz akkor az igen sokba fog kerülni
vannak ösztöndíj lehetőségek is egyébként amiről a honlapon olvashatsz többet, ha bármi kérdésed lenne ne félj kapcsolatba lépni velem privát üzeneten keresztül :D
én is ide járok és én szeretem, de tényleg ez az egy ami nagy probléma, hogy mindenért fizetni kell... egy ETR jelszóváltoztatásért is, nemhogy az első pótvizsgáért... meg a tandíj is nagyon magas és államira nem tudsz kerülni, ösztöndíjat is csak nagyon kivételes esetben kaphatsz.
próbálj nem megbukni meg időben csinálni mindent és akkor nem kell fizetned a tandíjon kívül semmiért :D
én bírom a tanárokat (jó azért nem mindet), meg szerintem lazább mint a többi suli, egy tanóra csak 80 perc míg máshol 90.
mondjuk még annyi hátrány van, hogy más sulikban kaphatsz megajánlott jegyet és akkor nem kell elmenned vizsgázni, itt meg csak abból nincs vizsga, ami csak gyakorlati óra előadás nélkül. így lehet akár 10 tárgyból is vizsgázni :/
Amúgy én azt nem értem, hogy átlagban 280ezer a tantárgy a Metropolitanen, míg egy nívósabb egyetemen mint pl a Pázmány ott csak 195ezret kérnek el..
Ennyire jó lenne az a suli ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!