A nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnáziumba miért jár olyan sok "pénzes" gyerek?
Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 16:54
1/4 anonim válasza:
Nem hinném, hogy sok különbség van a nyíregyházi gimik között, hogy ki mennyire pénzes. A Krúdy majdnem mellette van, színvonalban is hasonló, arról még se hallani, hogy oda pénzesek járnak. Szerintem általánosságban kijelenthető, hogy a nehezebb sulikba valamivel "pénzesebb" gyerekek járnak mint mondjuk egy szakközépiskolába.
2/4 anonim válasza:
Előző vagyok. Krúdy van azon az utcán vagy Kölcsey, nem tudom, már nem ott élek. De a lényeget érted.
3/4 anonim válasza:
Krúdy a Sarkantyú utcán van. A Kölcsey van ugyanazon az utcán, Széchenyin.
4/4 anonim válasza:
Gondolj bele hogy van egy gyerek akinek mindkét szülője 8 osztályt végzett és van egy másik gyerek akinek mindkét szülője egyetemet végzett. Általánosságban nézve, melyik gyerek szülei fognak a gyerek tanulására jobban odafigyelni és így melyiknek lesznek jobb jegyei? Annak akinek a szülei az átlagnál több iskolát végeztek, és ők lesznek azok is akik az átlagnál több pénzt keresnek, és ez látszik meg a gyereken is.
De ez csak nagyjából igaz, én Kölcseys voltam, járt velünk orvos házaspár és közmunkás szülők gyereke is, én meg valahol a kettő közt voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!