Mennyibe kerül nektek az iskolakezdés, hány gyerekre és hanyadik osztályos gyerek (ek) re? Kaptok valami támogatást ehhez, és ha igen, mit és mennyit? Melyik térségben éltek?
Figyelt kérdés
2016. aug. 11. 12:49
1/5 anonim válasza:
Egyetem szépsége: semmit nem kell venni félév kezdetekor. :D
2/5 anonim válasza:
ca. 40ezer-be került.
Általános iskola 1 osztály, 1 gyerek. Támogatás? 😊 anyukám.
Pest megye
3/5 anonim válasza:
25.000, ebből 9 a táska. Harmadikos, pár dolog maradt tavajról, pl tempera, színesceruza.
Támogatás:0Ft
Minden évben időben félre teszek a célra apránként. Szeretem, ha gondtalanul vásárolhatok, nem a kosztpénz bánja.
Odafigyelek a minőségre, tudom is, hogy mi a jó a megfizethetők közül, tanító vagyok.
4/5 anonim válasza:
Javítom magam: tavaly. Ejnye, egyes, leülök.
5/5 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok szülő, de az én jelenlegi munkahelyemen a cég biztosít valamilyen iskolakezdési támogatást az érintetteknek. Nem tudom, mennyit pontosan, minden esetre többeknek jól jön ez a juttatás ilyenkor. Egyik kolléganőm mesélte, hogy az alap felszereléseket meg lehet úszni olcsóbban, füzet, ceruzák, tollak, papír, ami drágább, az a ruházat, táska. Én emlékszem, mikor mi voltunk általános iskolások a tesómmal, úgy nőttünk, hogy tornacipőt szinte minden évben kellett venni.
2016. aug. 18. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!