Le lehet érettségizni anélkül, hogy elolvasnánk egyetlen kötelező olvasmányt is?
Szóbelin fix tételek vannak, általában már előre kidolgozva felsőbb évesektől.
Két verzió szokott lenni, A-B évi, kilehet számolni, hogy melyik jön, és valamelyik tanár úgyis elmondja a többieknek. Mindig kiderül!
A szóbeli menete pedig: Húzol egy tételt, van időd felkészülni, majd amit betanultál kidolgozott tételt azt előadod. Nem azzal kezdel, hogy kérdezzen, hanem mondod. Így amire végzel marad durván 1-2 perc a feleltetési időből. Így már Ő se akar szivatni jobb esetben, és nem is tud mivel amit kihúzol azon rajta van, hogy mi a feladat.
Aki meg nem tud megtanulni pár tételt akassza fel magát, ha már olvasni sem tud.
Szóval igen! pontos volt a válasz, csak gondoltam erre már nem kell külön kitérnem, hiszen egyértelmű.
Simán
Egy kötelezőt nem olvastam el és 60%-om lett... hozzátéve hogy a tanár műelemzésből megszopatott mert írtam 4 oldalt + pár sort és kb pontot nem adott rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!