Mikor kell visszajelezniük az iskoláknak?
Beadtam a sulikba a "Felsőoktatási felvételi jelentkezési lapot" , ugy hogy felvettem egy ilyen OM vagy milyen irodában.
Na most kifizettük a csekket, elküldtük postán a levéllel együtt.
De az iskola se emailben se telefonon nem keresett még meg. Ápr.10ig vissza kellett volna jelezniük nem?
Nem az iskolákba, hanem az OFIK-hoz adtad be a jelentkezésedet. Hogy hogyan tetted meg, nem egészen értem, de remélem, te igen. Éppen azért, mert az OFIK-nál jelentkeztél, az iskolák egészen a felvételi döntésig nem fognak keresni. Ha keresnének, akkor is csak levélben, mert sem az e-mail, sem a telefon nem megfelelően dokumentálható (mindkettőt letagadhatod, ha akarod). De nem kell megrémülni, nem vagy semmivel sem elkésve. Nekem volt már, hogy május elején jött meg a regisztrációs levél az OFIK-tól (egyébként így hívják azt, amire most vársz), de olyan is volt, hogy egész jól tartották a határidőt és már április közepén a kezemben volt.
Azt pedig végképp nem értem, hogy milyen érettségis papírról beszélsz... Arra ugyanis külön lapon kellett jelentkezni és nincs túl sok köze az OFIK-hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!