50 pontom lett az ELTE kollégiumokra való jelentkezés során. Az jó?
Ma bementem a Neptunba és kiírta a "Kollégiumi felvételi pontszámok" alatt, hogy "Pontok összege 50"
Ez jó? Sok vagy kevés?
Mekkora esélyem van bekerülni kollégiumokba?
Ha negyven pontod lenne, már az is jó sok lenne
(Ötven pontot hogy szedted össze az rengeteg)
Négyet írtam be. Elsőnek az Ajtósit, majd a Damjanichot, Griff és Fejérvárit.
Így láttam jónak. Bár ez a döntés olyasvalami volt mind amikor a vakok vitatkoznak, hogy milyen színű a rózsa.
Az Ajtósi Führert választottam, mivel közel van és csak ketten vannak egy szobában. Viszont félek attól, hogy mi lesz majd a közös tusolóban. Meg drágább is a többinél egy kicsivel.
Másodiknak a Damjanić-ot tettem, mivel közel van és van külön tusolója. A hátulütője az volt, hogy 3-4 fő van egy szobában. De Murphy törvénye szerint 4 szobásba kerültem volna.
Tetszett, hogy olcsóbb.
Harmadiknak a Griffendélre tettem a voksot mivel 3 fős szobák vannak, nincs olyan túl messze és nem olyan drága. Reménykedtem benne, hogy mivel új épület nem-e valami jó lesz.
Tetszett, hogy olcsóbb.
Azt hittem, hogy hármat lehet összesen, mivel a minta prezis linkben ennyit raktak be. De poénból beraktam egy negyediket is és elfogadta a Neptun.
Ez a negyedik pedig a Fehérvári volt, mivel 3 fő volt szobánként meg a kollégium sem volt olyan túl messze. Az is szimpatikus volt, hogy kevesen laktak ott. Kevesebb lakó, kevesebb hülye.
Nem tetszett, hogy drágább volt.
A Kerekes túl messze volt meg nem láttam jobbnak a fentieknél, a Kőrösi meg drága volt meg túl sokan vannak ott szintén messzebb van. A Vezér pedig igaz, hogy olcsó de nagyon messze van plusz még 4 ágyas.
Azért kaptam ennyit mert 260 kilométere lakok az egyetemtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!