Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az idén nyelvvizsgákkal max....

Az idén nyelvvizsgákkal max. Hány pluszpontot lehet kapni az egyetemi jelentkezések során?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem, én orvosira jelentkeztem 2 emelt szintűvel (abból van a többletpont), csak ahol elfogadják, ott mennyit hogyan fogadnak el? kb. 3-4 éve mintha úgy hallottam volna, hogy nyelvvizsgákkal max. 40 pluszpont kapható, egy középfokúért 20, felsőfokúért 25 pont adható, de össz. max. 40, ez így van az idén vagy nem?

2015. jún. 30. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Maximum 40 pont adható.

Egy középfokú nyelvvizsga 28 pont. Két középfokú összesen 40 pont. Egy felsőfokú önmagában 40 pont.

2015. jún. 30. 12:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A két emelt szintű érettségire megkapod a maximális 100 többletpontot, ennél akkor sem lehet több, ha 7 C1-es nyelvvizsgád van.
2015. jún. 30. 12:22
 3/4 anonim ***** válasza:
70%
Egyébként a középfokú darabja 28 pont, felsőfokú 40 úgy tudom.
2015. jún. 30. 12:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, Matekmumus nevű felhasználó, tudom, hogy megvannak a plusz pontjaim a 2 emelt szintűvel, csak kíváncsiságból érdeklődtem, hogy az idén mi a helyzet ezzel kapcsolatban :)
2015. jún. 30. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!