Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Színművészeti egyetemre nehéz...

Színművészeti egyetemre nehéz bejutni? Színművész szak érdekelne! Az általános műveltségi tesztben miket szoktak kérdezni? 15/L

Figyelt kérdés
Most megyek 10.-be nem dráma szakos a gimi ahová járok! Hangom átlagos , jól tornázok nem tudom ez mennyire számít , egy éve fuvolázok, néptáncra is fogok járni , lámpalázam szokott lenni de attól csak jobban eszembr jut minden szóval doppingol ! Mennyi így az esély , hogy felvesznek !

2016. aug. 16. 12:09
 1/5 drake13 válasza:
100%
Ugyanez érdekelne engem is,a helyzetem is szinte ugyanez :D
2016. aug. 29. 21:12
 2/5 anonim válasza:
Én is pont ebben a helyzetben vagyok.
2016. szept. 11. 19:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Ilyeneket:

[link]

Meg azt, hogy "Mit teszünk a kérdőmondatok végére, felkiáltójelet vagy kérdőjelet?" És akkor itt buktál egy pontot... Meg azt, hogy "A vessző előtt vagy a vessző után kell-e szóközt tenni?", és akkor megintcsak buktál egy pontot. Mert ezek is általános műveltségi kérdések, és akinek jó az általános műveltsége, az sokkal többet olvas, mint te, ezért már régesrég feltűnt neki, hogy a könyvekben soha nem kezdődik sor vesszővel, ami azért van, mert nincs előtte szóköz.

2016. okt. 2. 09:04
 4/5 Szimeon ***** válasza:
100%
Általános műveltségi teszten az adott szakkal kapcsolatba hozható közismertnek számító tényeket kérdeznek. Színésztől nyilván irodalmat, drámát, neves magyar rendezőket, színészeket, szerzőket, színházakat, filmstúdiókat, etc.
2016. dec. 1. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Pl hogy Stól Buci hány csávót üt el miután felszívta az alapvonalat a foci pályán?
2016. dec. 1. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!