Zeneművészeti középiskola magánének szak után mennyi esélyem van a Színművészeti egyetemre bekerülni zenés színész szakra?
Színművészeti egyetemmel egy gond van, hogy nagyon keveset vesznek fel, és olyan szűrőkön kell megfelelni, amikre nem elég az eltökéltség vagy a nagyon erős akarat..
a másik meg, hogy elsőre nagyon kevesek kerülnek be, ugyanakkor ha hiszel benne, ne állítson meg bárki bármit ír
színészgábor, hogy érted, hogy nagyon sokat küzdöttél?
sokadszorra vettek fel vagy micsoda?
elsőre felvettek,viszont megmondták ott,hogy tehetséges vagyok,de idézem "ugye tudja,hogy a bentmaradásért küzdenie kell. tehetséges,nem szabad szorgalmatlannak lenni,hajrá!"
ezeket a szavakat sose felejten el :) akkoriban látták,hogy kicsit félénk vagyok és egy picit hanyag,de megjavultam,és sikerült!
középiskola után egyből felvettek? vagy később
egyébként grat! tehát nem lehetetlen :D, az veszi el az ember kedvét, hogy nagyon sok fordulós, vagyis nem veszi el a kedvet csak az esélyeket látva, nem jó dolgokon gondolkodik
köszi! :)
középsuli után egyből felvettek,igen. mondjuk középsulis koromban heti 2x jártam egy drámacsoportba. ez is sokat segített. én azt mondom,hogy meg kell próbálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!