Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek megérte szakközépr...

Bence § kérdése:

Szerintetek megérte szakközépre jelentkezni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Két dolog aggaszt az egyik az, hogy: az iskolába lévő tanulok 95% fiú mint én.

A másik, hogy a barátaim akik egy szinten vannak velem ők mind egy erős gimibe mentek csak én nem.

:P

És ez miatt egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy talán nekem is gimibe kellett volna mennem. Ti mit gondoltok?

2016. aug. 10. 15:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is gimibe kellett volna menned.
2016. aug. 10. 16:23
 2/4 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Nem minden esetben jobb egy gimi. Gondolom azért mentél szakközépbe, mert érdekel, amit ott tanítanak. Mivel szakmai tantárgyak egy átlag gimiben nincsenek, ezt nem tudnád ott tanulni. A több fiú sok esetben jobb osztályközösséget jelent, a lányok hajlamosabbak veszekedni és klikkesedni. Szerintem te attól is tartasz, hogy nem egy értelmiségi szinten lesznek veled az osztálytársaid. Mi van, ha más is így került be, mint te? Meg aztán egy egyszerűbb gyerek is lehet aranyos, kedves, jó barát :)

Öcsén szakközépben gépészetet tanul, értelmes, okos srác, BME-re megy tovább. Neki is vannak butácskább osztálytársai, de a közösség jó, szeret oda járni, és el nem cserélné egy elit gimi sznob diákjaira a haverjait :) Hidd el nekem, hogy a legtöbb az rajtad múlik!

2016. aug. 10. 18:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Hova fogsz járni?
2016. aug. 11. 08:36
 4/4 A kérdező kommentje:

3. Válaszoló nagyon lelkesítő volt.Köszönöm a válaszát!

A Kiskunfélegyházai Szent Benedek Szakképző középiskolába megyek két tannyelvű informatika szakra.

2016. aug. 11. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!