Át kéne mennem egy másik suliba, ahol emelt angolon vagy humán tagozaton tanulhatok. Nagyon kéne a segítségetek, mert mindjárt itt a szeptember. Ötletek?
Figyelt kérdés
Most leszek 11-es,és azért szeretnék elmenni màsik iskolába(lehetőleg gimnáziumba) mert abban a suliban nem igazán kapunk se színvonalas oktatást, se támogatást a jövőnkre nézve (én pl színjátszással szeretnék foglalkozni, és benne vagyok egy csapatban, akikkel gyakran csinálunk elég színvonalas előadásokat, és ahelyett, hogy engednének engem részt venni ezekben (dráma tagozat) csak szülői igazolással engednek el próbára/előadásra, ami szomorú, mert a támogatást vártam volna.
Lehetőleg humán vagy angol tagozatra szeretnék járni, mert ezek érdekelnek és ezekből vagyok jó. Ja, és azok az iskolák is érdekelnek, ahol tolerálják hogy egy "színészpalánta gyakoroljon" :) . A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!:)
2016. aug. 3. 21:13
1/5 anonim válasza:
Nem írtál települést, az országban bárhol lehet? :)
2/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odaírni, de pesti vagy Gödöllő környéki iskolák érdekelnek elsősorban :)
2016. aug. 3. 21:15
3/5 anonim válasza:
OK, abban sajnos nem tudok segíteni, de hátha lesz valaki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!