Egyetemen lehetséges (a tanár (ok) beleegyezésével természetesen), hogy egy másik csoport gyakorlati órájára beüljek és így pótoljam a hiányzásaimat, ha már most tudom, hogy szeptember közepén 1 hétig kórházba kell feküdnöm? (SZIE)
Szeptember közepén lesz műtétem és valószínűleg 1 hétig biztosan nem tudok majd órákra bejárni. Ez lesz az első évem és tudom, hogy gyakorlatokról általában max 3 hiányzás a "megengedett" (persze tanárfüggő). De sajnos most megnéztem a mintatantervet és 2 olyan nap is lesz, amikor egymás után, összevonva vannak gyakorlati órák (pl: 8:15-9:45).
Mivel kórházban szerdától-szerdáig leszek (lehet csütörtök is) ezért ha úgy vesszük akkor két szerdai napot mindenképpen hiányozni fogok és az ugye már 4 gyakorlati óra. (remélem nem mondok itt hülyeséget)
Szóval a kérdésem az lenne, hogyha az első héten előre szólok a tanároknak, hogy itt meg ott leszek és hogy tudok kórházi igazolást is bemutatni róla, akkor közös megegyezés alapján lehetséges, hogy valahogy bepótoljam ezeket a hiányzásokat, vagy a tanár elküld majd a fenébe? :D
Előre is köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!