Városmajori gimnázium, vélemény? (közösség, tanárok stb) Mennyire liberális iskola, ill.humán vagy reál beállítottságú?
Figyelt kérdés
2016. júl. 31. 20:21
1/10 anonim válasza:
Nagyon jó iskola. Én most fogok oda menni, voltam gólyatáborban és egyszerűen imádom az osztályomat, mindenki nagyon jó fej. Volt pár tanár is ott, meg a nyílt napon is találkoztam párral és nekem nagyon rendesnek tűntek. A közösség az legtöbbször osztály függő, de szerintem nincs olyan, hogy valaki ne találna barátokat. Szerintem érdemes oda menni.
2/10 anonim válasza:
Nagyon jó suli. Ritka jó a közösség, bármilyen továbbtanulási irányba segítenek.
3/10 A kérdező kommentje:
le tudnatok irni, hogy melyik osztaly milyen szakos?
2016. aug. 30. 17:17
4/10 Bogi11 válasza:
Ősszel megjelenik majd a felvételi tájékoztató. Azt lesz érdemes nézegetni. Jövőre a matek, fizika,német és spanyol Nyek mellett várhatóan biológia tagozatos osztály indul. Sajnos a humán ebben az évben lesz. :(
5/10 A kérdező kommentje:
es a mostani tizedik osztalyban? melyik szak milyen osztaly? (a,b,c)
2016. aug. 30. 21:24
6/10 Bogi11 válasza:
Szerintem a honlapon fent van. Nézted már?
7/10 A kérdező kommentje:
igen, nem talaltam meg sajnos.
2016. aug. 30. 23:09
8/10 Bogi11 válasza:
Felvételi tájékoztatóból:
7.A általános egyedi tantervű osztály (angol)0 1
7.B általános egyedi tantervű osztály (német)0 2
9.C ének-zene speciális tantervű csoport (angol)0 3
9.C humán csoport,egyedi magyar(angol)04
9.C humán csoport,egyedi történelem (angol)0 5
9.D matematika tehetséggondozó csoport (angol)06
9.D fizika egyedi tantervű csoport (angol)07
9/Ny.E ált. tantervű, nyelvi előkészítős csoport (német)08
9/Ny.E ált. tantervű, nyelvi előkészítős csoport (spanyol)
Tehát A osztály+ B osztály általános 6. osztályos D osztály ének-humán, vagy minden második évben ének-biosz, D osztály mat-fiz, Ny osztály nyelvi előkészítős.. A most 10.-eseknél a C osztály szerintem ének-bioszos.
9/10 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszi! arrol esetleg tudtok vmit, hogy hol a legjobb az osztalykozosseg?
2016. aug. 31. 22:03
10/10 anonim válasza:
10. c biosz-ének, 10. d matek-infó. Fiú vagy vagy lány? A d osztályokban általában nagyon jó a közösség, főleg ha fiú vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!