Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi történik ha 18 évesen...

Kisvuk29 kérdése:

Mi történik ha 18 évesen kiiratkozom középsuliból?

Figyelt kérdés

Érdekes eset az enyém ugyanis az volt az eredeti tervem hogy megszerzem az érettségit és utána elvégzek egy aranykalászos gazda képzést

Ugyanis a családom egy ideje (pontosabban édesapám kb 40 éve) állatokkal foglalkozik és én szeretném folytatni ezt de ehhez ma már nem elég érteni hozzá kell papír is a földvásárlás állatleadás stb miatt

Na de most úgy tűnik elköltözünk és a jelenlegi iskolám távol lenne ahhoz hogy itt folytassam ráadásul csak gimnázium semmi extrát nem ad

Ha most bemegyek és kiiratkozok az egyenlő a tanulmányaim végével?

Mert hallottam olyat hogy érettségit lehet estin is végezni és ha a munkaügyibe bemegy az ember álláskeresőként és regisztrálja magát ők segíthetnek a képzés elindításában okj-n keresztül

Ha ez így van lehet nem is lenne baj hogy 18 felett megszűnik a képzésem mert akkor hamarabb és akár olcsóbban is elérhetném a szakképzést

Ugyan az aranykalászos nem egy hihetetlen csoda de mivel nekem nem a tudás miatt kell hanem hogy elismerten lehessek gazdálkodó így szükséges

Remélem van aki tud segíteni

Ja és kérem senki ne írja hogy még megbánnám meg majd X év múlva rájövök mert ugyan úgy tervezem az érettségit még akkor is ha nem az lesz a jövedelem forrásom alapja

Csak a képzés idejét szervezném át

Ja és még annyi hogy közben az élet nem áll meg én ugyan úgy tevékenykedem tehát ezért sem lenne utolsó estin

2016. júl. 30. 18:37
1 2
 11/11 Andizsuzsi ***** válasza:
Hogy gazdálkodik az édesapád, ha állandóan költöztök? Azt tudod, hogy a gazdaképző mennyibe kerül?
2016. júl. 30. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!