Mi lesz, ha nem megyek el egyetemi tanevnyitora?
Figyelt kérdés
Van mar programom az napra, szerintetek haragudnanak?2016. júl. 29. 18:24
1/6 anonim válasza:
Semmi. Senki nem nézi, fakultatív az egész.
Az egyetem már leginkább a szabadságról szól, ez már nem középiskola.
2/6 anonim válasza:
Nem fognak haragudni, de érdemes utána megkérdezned valamelyik évfolyamtársadat, hogy hangzott-e el valami fontos.
3/6 anonim válasza:
Nem éri meg elcserélni a programodat az egyetemi tanévnyitóra.
4/6 anonim válasza:
Himnusz, tattada, mindenki bemutatkozik, dékán, meg a többi nagyobb nevű tanár, versek, versek, versek, zene, eskü (én XY tökre tanulni fogok, becsszó, stb.), aztán versek, versek, magasztos blabla, iskola bemutatása, egyebek. Aztán szózat és csá. :)))) Szóval menj csak, ahová szeretnél! :) Semmi nem lesz!
5/6 anonim válasza:
kirúgnak az egyetemről ....
viccet félretéve, semmi sem lesz, én egyiken sem voltam eddig :D
6/6 anonim válasza:
Nálunk a BME-n a szokásos tanévnyitós dolgok mellett (tavaly) Áder János is tartott egy hosszabb előadást ami nagyon jó volt, szóval megérte elmenni, de amúgy senkit sem érdekel ha nem mész el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!