Károlisok, ti már megkaptátok a Neptun kódotokat?
Figyelt kérdés
A barátaim szinte mind megkapták, igaz ők nem károlisok, de aggódom egy kicsit.2016. júl. 29. 16:26
1/12 anonim válasza:
Nem kaptam még semmi levelet a sulitól. Még diákhitelről se :P pedig úgy látom népszerű levél :)
2/12 anonim válasza:
Én Károlis vagyok, elvileg egy levelet ki fognak küldeni amiben benne lesz, legalábbis nekem ez rémlik. De legegyszerűbb, ha felhívod az egyetemet és megkérdezed :)
3/12 anonim válasza:
én se kaptam még, de tudom hogy sokáig tart amíg kipostázzák és odaér mindenkihez így nem is aggódom ha még jó pár napig nem ér ide
4/12 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy ezt e-mailben küldik, de lehet, hogy ez itt nem így van.
2016. júl. 29. 17:02
5/12 anonim válasza:
Egyeteme válogatja. Én anno 3 éve az ME-n 2-2.5 hét után kaptam levelet. Most megint felvételiztem egy másik karra, itt sem jött még semmi. Nyugi, megkapod :) úgysem tudsz még sok mindent csinálni a Neptunban.
6/12 anonim válasza:
Én ELTE-ről már megkaptam.
Augusztus 3-ig kell megkapnod, utána aggódj.
7/12 anonim válasza:
én is károlis leszek és még nekem sem ért ide. folyton csekkolom az e-mailt meg a postaládát, de igaza van fentebb valakinek, van még ideje kiérni :)
8/12 anonim válasza:
megint a Károlira járó válaszoló vagyok. Talán emailt is küldenek, sőt, most már egyre jobban rémlik, mert emlékszem, hogy én augusztus elején külön rájuk írtam, hogy mi van már, küldjék el, és mondták, hogy az emailben benne volt amit küldtek aztán rájöttem, hogy tényleg. Szóval valószínű, hogy elektronikus úton küldik ki. Viszont levél is jön postán, mert arra is emlékszem,hogy év elején a kezembe nyomták az én levelem, mert a posta visszaküldte az egyetemnek :D
9/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszönöm a választ, most nagyjából megnyugtattál. :D
2016. júl. 29. 23:46
10/12 anonim válasza:
én tavaly augusztus közepe fele kaptam meg postán, ugye abban volt benne a neptun kód, gólyatábort pr-oló blabla meg ilyenek. én emailben nem kaptam semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!