Golyataborba milyen feladatok vannak? Legyszives irjatok egyetemet is
Szerintem minden gólyatáborban vannak olyanok,hogy fuss el pl egy asztalig, idd meg a fröccsöt, majd fuss vissza.
Ennek a végtelen variációját képzeld el :D van,hogy a csapatnak közösen meg kell inni egy (általában csövesborból készült) lavornyi macifröccsöt,vagy valami ilyesmit, akiknek elsőre sikerül, azok nyernek. Meg ilyen ki mennyire bevállalós versenyeket is csinálnak, nyald le a csaj melléről a tejszínhabot,stb. Ne izgulj, jó lesz és sok embert meg fogsz majd ismerni. Melyik suliba vettek fel?
Az én kedvencem a sörváltó volt. Már pontosan nem tudom, hogy volt, de a lényege, hogy el kellett futni egy pohár/doboz sörhöz, körbefutni valahányszor, majd gyorsan meginni egyben, visszafutni a csapathoz. Ezt megcsinálta egymás után minden csapattag és aki előbb végzett, az kapott pontot. Ez azért vicces, mert ha nem üt be a pia, a körbe-körbe forgástól egyébként is szédülsz... :D
Aztán nálunk is volt olyan, amit az előző mondott, hogy vékony szívószállal meg kell inni egy nagy lavór olcsó italt (nem egyedül hanem az egész csapatnak).
(Egyébként SZTE)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!