Az OKJ-s tanfolyamokon milyen szokott lenni a társaság?
Figyelt kérdés
El szeretnék végezni egyet, de ha úgy vesszük boldog-boldogtalant felveszik, mert nincsen felvételi követelmény általában. Ez nagyon meglátszik a társaságon? Jó lenne nem barátok nélkül lenni 2 évig a suliban :D2016. júl. 28. 00:30
1/2 anonim válasza:
Hát figyelj, én jártam egyre jó is volt a társaság csak szart sem ért később, mert nem volt jó az a szakma semmire.
Szerintem ne úgy válassz szakmát, hogy később még egy munkanélkülivel több legyen általad. Amit én választottam ott vagy megdöglesz itthon kevés pénzért vagy irány külföld (vendéglátás). Tudod mennyire megbántam már azt a két évet?
Most itt vagyok 24 évesen mellé még fizettem 1 okj-ért amivel önmagában nem érek semmit meg vért izzadva újraérettségiztem és csinálom az egyetemet, ahogy tudom, de már így is tudom, ha itthon akarok maradni is diplomával hátrányban leszek az életkorom miatt. Szóval nagyon jól válaszd ki azt a szakmát, mert akár ezen múlhat a további sorsod.
2/2 anonim válasza:
Hát én gyógy és sportmasszőr vagyok, volt nem egy érdekes/alpári/nagyon buta ember, bár azért túlnyomó részt mi, a normálisak voltunk többen. (lehet, hogy egy targoncás osztálynál azért ez máshogy van :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!